Android Sisteminizi Verimli Kullanın

Advanced Mobile Care


IQBit in geliştirdiği, bilgisayarlarımda kullandığımız Advanced system care bu kez android sistemler için üretildi. Tablet pc yada Telefonlarınıza uygulamayı yükleyerek sisteminizi daha verimli kullanabilirsiniz. Üstelik uygulama Türkçe ve
kullanımı oldukça basit.
Uygulamada hızlı tarama ile çöp dosyaları temizleyebilir, virüsleri silebilir, ön belleği temizleyebilir ve hizmetleri temizleyebilirsiniz. Aynı zamanda sistemize girebilecek virüs ve tehlikeli yazılımları önceden tespit eder ve koruma sağlar. Tüm bunlarla birlikte uygulamanın daha farklı özellikleri de bulunmakta;
Oyun modu: Bu modda oyunlarınız tek bir liste haline getiriliyor. Seçtiğiniz oyunu başlattığınızda sistem arka plânda çalışan tüm uygulamaları sonlandırıp daha kaliteli bir oyun anı sunuyor.
Gizlilik modu: Bu modla istediğiniz dosyaları gizli tutabilirsiniz.                                  
 
  Pil koruyucu modu: Bu özellikte ise sizlere 3 farklı seçenek sunmaktadır ve istediğinizi seçerek kritik anlarda pilinizin daha geç bitmesini sağlayabilirsiniz.
Uygulama yöneticisi: Bu modda uygulamalarınızı boyut, kullanım sıklığı gibi özelliklerine göre sıralar ve işinize yaramayan uygulamaları hızlıca tespit edip kaldırmanıza yardımcı olur.

Bulut özelliği ile kişi listenizi ve arama kayıtlarınız gibi belgelerinizi buluta yükleyebilir istediğinizde geri indirebilirsiniz.

Uygulamanın her modunu ayrı ayrı widget olarak ana ekranda kullanabilirsiniz. 


Uygulama puanı: 5/4,7





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder