Android İçin Gerekli 4 Uygulama

1. Advanced Task Killer 

   Advanced task killer android sistemimiz için olmazsa olmaz
programlardan birisi. Programın görevi arka plânda çalışan uygulamaları sonlandırmak. Şöyle ki, siz bir programla çalışmanızı sonlandırmış olmanıza rağmen sistemde arka planda uygulama çalışmaya devam eder. Uygulamaları sonlandırmak ve daha az enerji tüketmek için ideal bir program. Ayrıca seçenekler bölümünden "Auto Start" ı seçebilir, başlangıçta programın çalışmasına izin verebilirsiniz. Yine seçeneklerden "Auto Kill Level" ayarını yapabilir, sonrasında
"Auto Kill Frenquency" seçeneğinden otomatik sonlandırmayı aktif hale getirebilirsiniz. Sizlere önerim Auto Kill Level için Aggressive seçeneğini seçmeniz ve otomatik sonlandırmayı her saatte 1 yapmanız.

Uygulama puanı: 5/4,5

Buradan indirebilirsiniz.

2. Es Task Manager

Task Manager sistemimizin stabil çalışması için üretilmiş bir uygulama. Bunun yanında batarya süresini uzatır,uygulama kaldırmanıza yardımcı olur, görev yöneticisi sayesinde uygulamalarınızı sonlandırmanıza imkan verir. Bu şekilde birkaç ek özelliği vardır, önbellek temizleyicisi gibi...
Uygulama Türkçe olup kullanımı çok basittir. Sizlere önerebileceğim ekrana uzun süre dokunup "Widget'lar" seçeneğinden Es Task Manager'ı seçmeniz. Bu sayede sonlandırmak istediğiniz programları ana ekrandan tek dokunuşla kolayca sonlandırabilirsiniz.


Uygulama puanı: 5/4,5





3. Mx player

Android sistem için gördüğüm en iyi video player uygulaması. Uygulama çok basit olup birçok seçeneği bünyesinde barındırır.
Donanım çözme, zumlama, çocuk kilidi, altyazı kaydırma bunlardan sadece birkaçı. Altyazı oynatma özelliği sayesinde artık yabancı film ve dizilerinizi rahatlıkla tablet yada telefonunuzda izleyebileceksiniz. .str/.sub/.txt/.mpl/.psb uzantılı altyazıları oynatabilir.

Uygulama puanı: 5/4,7



4. Opera Mobile Web Browser


Opera tarayıcı bildiğimiz, bilgisayarımızda kullandığımız tarayıcının mobil için uygulanmış versiyonu. Diğer uygulamalara göre daha hızlı ve daha kolay kullanıma sahip. Bu özellikleri sayesinde en çok tercih edilen tarayıcılar arasında olması çok normal.  Kullanım arayüzünde; çekerek yakınlaştırma, entegre edilebilir arama motorları, yer imleri,kaydedilen sayfaları çevrimdışı görüntüleme, tam ekran, hızlı erişim, kinetik kaydırma, görsel sekmeler, çerez desteği. gizlilik yönetimi, şifre yöneticisi vb birçok özelliği barındırmaktadır. Opera bizlere mobile cihazlar üzerinden webde gezinme özelliğini çok iyi sağlamış durumda.




Uygulama puanı: 5/4,5





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder