Android İçin Kaliteli Dizi ve Canlı TV İzleme Programı

Tvyo


Tvyo "Doğuş Grubu"na ait tv izleme uygulamasıdır. Bunun yanı sıra dizileri bünyesinde barındırır ve tekrar tekrar (reklamsız-kaliteli) izleme olanağı sunar. 

Android tablet ve telefonlar için üretilmiş harika bir uygulama. 
Buna rağmen sadece "Doğuş Grubu" bünyesindeki kanalları izleyebilirsiniz. Ama zamanla diğer kanalların da yer alacağına eminiz. 

Kanal olarak eksik kalsa da uygulama bünyesinde diğer kanallarda yayınlanan diziler de mevcut. Tabiki kaçırdığınız dizileri tekrardan kolayca izlemek ayrı bir keyif. İster tabletten, ister telefondan yada isterseniz bilgisayarınızdan izleyin. Ama bilgisayarla izlerken bile tablet yada telefonunuz yanınızda olsa iyi olur. Çünkü bilgisayardan izlerken tablet yada telefonunuzu kumanda olarak kullanabilirsiniz. Tvyo kumanda eşleştirmesini nasıl yapacağınızı buradaki yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Uygulama android 2.2 üzeri tüm sürümelere kurulabilmekte ve 8 megabytedır.


Star, NtvSpor, Ntv, Cnbc-e, Kral Tv, Kral Tv Pop, E2 kanalları programda mevcut olan canlı (yani tv ile aynı anda izleyebileceğiniz) kanallardır.

Diziler ise o kadar çok ki... Her kanaldan dizi var. Çeşitlilik çok fazla ve bu programın asıl işe yaradığı yer bence dizi olayı. Türkiye'de ve Dünyada en iyi olan dizileri bulmanız mümkün. İşte bir kaçı;

Muhteşem Yüzyıl, İşler Güçler, Behzat Ç. , Seksenler, Leyla ile Mecnun, Beni Böyle Sev, Avrupa Avrupa, Spartacus, Hell on Wheels, Breaking Bad, Game of Thrones... ve sayamadığım diğerleri.

Uygulamada Müzik ve spor için de ayrıca kategoriler oluşturulmuş durumda.

Uygulama puanı: 5/3.4



Tvyoyu bilgisayarınızdan izlemek isterseniz BURADAN...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder